Monday, August 6, 2012

Bal Mascat [Sange Albastru #2] - Melissa de la CruzSchuyler van Alen doreşte o explicaţie legată de misterioasele morţi care au avut loc în râdurile tinerilor vampiri. Împreună cu Oliver, cel mai bun prieten al ei, Schuyler călătoreşte în Italia cu speranţa de a-l găsi pe singurul om care o poate ajuta – bunicul ei. Între timp, la New York, pregătirile sunt în toi pentru Balul Celor Patru Sute, o petrecere exclusivistă găzduită de cei mai bogaţi, puternici şi neumani – o gală a celor cu sânge albastru.

Dar adevăratele pericole apar la after-party, un bal mascat organizat de şireata Mimi Force. O revelaţie, ascunsă în spatele măştilor, va schimba cursul destinului unui tânăr vampir pentru totdeauna.
Plin de glamour, suspans şi folclor cu vampiri, acest al doilea episod din saga Sânge Albastru îşi va lăsa cititorii însetaţi să afle mai mult.


Parerea Mea:

Ma gandeam ca volumul acesta va fi unul mult mai reusit decat cel anterior. Ei bine, a fost cu mult mai prost... Adica da, mi-a placut, dar nu se intampla mai nimic interesant. Se tot vorbeste despre o iubire interzisa [veti afla intre cine si cine] si o iubire imposibila.
Mi se pare putin cam prea dramatica.
Nu se intampla nimic pe parcursul povestii, iar in ultimele 10 pagini, te lasa cu gura cascata. Nu iti vei crede ochilor. Dar acest lucru ma deranjaza, pentru ca nu ma determina sa citesc, adica ma "lalai" cum se spune.
Nu prea am ce scrie, pentru ca daca va spun mai multe amanunte, fac SPOILERE si deja veti cunoaste cartea.
Va mai aparea un personaj nou, Kingsley, despre care credeam ceva, dar se dovedeste a fi altceva.
Cand am vazut prima data numele personajului principal: Schuyler, credeam ca se citeste Şuilăr, dar autoarea a spus ca se citeste SKYLER. Deci, de aceea ii tot spunea Oliver "Sky". Nu intelegeam de unde vine Sky. Dar totusi, tot mi se pare ciudat de ce autoarea nu a scris Skyler. 
Pai, cam asta este. Stiu ca nu v-am dat prea multe amanunte si imi cer scuze, dar cum am mai spus, daca va spun mai multe vor fi "Spoiler Alerts" peste tot :D.
Daca aveit nelamuriri sau intrebari legate de carte, va rog sa imi spuneti.

2 comments:

Catalina Mihaela said...
This comment has been removed by the author.
Catalina Mihaela said...

Si eu am crezut ca se citeste Şuilăr,numele personajului principal :)),mersi ca mi-ai spus ca defapt este Skyler.Oricum,Skyler suna mai frumos :D