Tuesday, July 10, 2012

Offf, imprumutatul asta.

Scuzati ca nu am mai postat de mult, doar ca na, sunt in vacanta si ies afara si nu prea am timp de postat. Voi incerca sa fiu mai activa...

Ok, deci oficial nu o sa mai imprumut carti nimanui. De ce? Ei bine, unii oamenii nu stiu cum sa se poarte cu minunatele carti. Vreti sa vedeti cum a ajuns Frenezia? Hmmm... o sa o descriu putin iar apoi va voi arata imagini: Colturi indoite si Coperta rupta.








In primul rand, nu inteleg cum ai putea face asa ceva unei carti.
In al doilea rand nu inteleg cum ai putea face asa ceva undei carti IMPRUMUTATE.
Sunt foarte, foarte, foarte suparata :[.
Era cartea mea. Mie nu imi place sa tin carti urate in biblioteca. Mai ales ca nu le iau pe gratis si eu stiu cate eforturi fac pentru o carte.
Nu voi mai imprumuta carti nimanui. Poate doar Mihaelei , care are grija de carti foarte mult si le trateaza ca un membru din familie. Stati linistiti, nu e nebuna, doar ca le iubeste si nu le indoaie colturile si le deterioreaza coperta.

9 comments:

Sabryy said...

doamne, nici macar Maximum Ride pe care a scapat.o vara mea in piscina nu arata atat de ingrozitor. Adica, ma crezi sa nu, si eu le tratez ca pe familia mea si le iubesc ( mda, nu radeeti :)))

Mi se pare corect sa fai asta si mi se pare in acelasi timp corect sa te duci la usita casei persoanei respective si sa ii ceri banii. Ce altceva pot sa spun, imi pare rau :(

Maria :) said...

Dar nu e nimic rau in a le trata "regeste".
Chiar ar trebui sa ii cer banii, dar nu cred ca mi da :(

Mikaela said...

Mda,nu e prea frumos sa ceri cuiva o carte iar el sa o inapoieze asa. Bine,sa zicem ca daca dintr-o greseala total neintentionata rupe o pagina sau ceva,ar fi de bun simt macar sa-si ceara scuze.
Oricum,si eu intru in categoria ''tratat cartile frumos''. Cel putin pe cele care nu sunt ale mele. Cand mai imprumut carti de la biblioteca si vad ca sunt mazgalite si desenate imi vine sa-l strang de gat pe cel care-a facut-o.
Bravo pentru ca le tratezi regeste ! :D

Unknown said...

Stiu ca suna umpic dement dar cred ca o strangeam de gat pe aceea persoana ...Si eu am carti si le tretez ca pe iste coptii adica , cand am primit cartile era u mic coltisor indoit cred ca am stat 3 ore sa o rezolv ... mnda cred cas ciudata

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash said...

Eu aş fi pus acea persoană să-mi dea banii pe carte, sincer. Uh, ce oameni... cum poţi să-i faci aşa ceva unei cărţi împrumutate?

Sabryy said...

Eu m-as fi mutat din oras decat sa-ti dau cartea asa. Colturile indoite mai merge, dar coperta este dezintegrata. :o

Larisa said...

Din pacate mai sunt si persoane de astea...si eu am mare grija cui imprumut carti dar si asa nu poti fi sigur ce-o sa se intample.

Maria :) said...

Hahaha...
Ei bine, am imprumutat cartea unei fete care are media 10 :|
Dar, vedeti voi, degeaba are 10 daca se poarta in halul asta cu o carte. Imi place ca toate vreti sa omorati persoanele care nu trateaza cartile cu respect :D

Unknown said...

si pe mine mau rugat cateva fete de la mine de la scoala dar am zis nu, deabi m-am indurat sa ii dau nist acarti prietenui meu.Imi amintesc acum mai zace prin biblioteca mea o carte cumparata de acum multi ani si sincera sa fiua are ceva urme de pix pe ultima pagina acum cand ma uit la ea ma intreb cum am fost asa proasta of doamene.Eh cei drept ca acum pe cartile pe care le am , am foarte mare grija de ele.Am mers atat de departe incat m-am rugat de tata vro 3 luni sa imi cumpere o biblioteca de perete la vro 3 milioane si asa o sa imi stiu cartile mai insiguranta.