Saturday, July 7, 2012

Nu-i asa ca esti geloasa? (Ashleys #2 ) de Melissa de la Cruz

CÂND GELOZIA ÎŞI ARATĂ COLŢII… 

NU-I AŞA CĂ EŞTI GELOASĂ?, volumul 2 din seria ASHLEYS de MELISSA DE LA CRUZ – din 26 iunie împreună cu revista Bravo Girl
Ele au tot – bani, frumuseţe, popularitate, orice le doreşte inimioara lor, aflată într-o cutiuţă din platină. Iar după manevra neaşteptată şi inteligentă a lui Lauren Page de la petrecerea VIP din toamnă, aceasta a ajuns să fie atât de lipită de Ashley Spencer, Ashley numărul unu, încât ai putea spune că a devenit perechea ei de colanţi preferati.
Însă vestea unui website nou apărut, total misterios, www.AshleyRank.com, se răspândeşte precum gripa în februarie şi, pentru prima oară de când erau la grădiniţă, orice fată poate participa la cursa pentru popularitate.
Lauren Page vede în asta un mod de a pătrunde în cercul lor, Ashley Li şi Ashley Alioto o cale de a urca pe scara socială, iar Ashley Spencer doar o modalitate de a demonstra că nu e loc pentru nimeni altcineva în afară de ea însăşi în vârful clasamentului.


Parerea mea: 
Ideea si tema cartii este una foarte atragatoare si captivanta. Melissa de la Cruz are un stil aparte de a scrie, care imi place extreeem de mult. Personajele cele 4 Ashley sunt adorabile, dar exista o singura problema: fetele au 12 ani. Unele gesturi ale lor sunt destul de exagerate, ceva ce nu gasesti la fetele de clasa a7-a. De exemplu: Una dintre fete a "disparut" intr-un dulap cu un tip pe care dabia l-a cunoscut.. va dati seama ce se intampla, nu? Sau mama uneia dintre fete, ii aduce tocuri de 12 cm.
Cartea este interesanta, dar dupa cum am mai spus ma deranjeaza varsta. Daca ar fi fost varste de, nu stiu, 16-17 ani, mai intelegeam.
Avand in vedere aceste remarci, nu recomand cartea. :/

No comments: