Monday, June 25, 2012

Eve - Anna Carey [Eve #1]



"Eve" este o carte minunata, din punctul meu de vedere. Actiunea incepe inca din primul capitol al cartii, si nu se termina nici la sfarsit. Are multe momente de suspans... defapt toata cartea este un "suspans" daca pot spune asa.
Eve este o fata care merge la o scoala privata, doar cu fete, in anul 2032. De ce se afla fetele acolo? Un virus, molima, a ucis mare parte din planera. Fetele acestea, au fost salvate intr-un ultim moment si aduse la aceasta scoala, unde sunt invatate sa se teama te baieti/barbati, acestia fiind malefici, rai, gandindu-se doar cum sa le manipuleze. Oricum, ceea ce i s-a spus lui Eve, era decat o alta mare minciuna. Aceasta spera la o viata perfecta, traindu-si visul, avand jobul perfect. Dar, acest "vis" i se spulbera in momentul in care trece dincolo de lac, si observa fete intinse si legate de mese, cu burtile pline. Acestora li se facea un fel de vaccin chimic, care le facea sa ramana insarcinate. Si asa se hotaraste sa evadeze din aceasta "inchisoare". Ce se va intampla mai departe? Veti afla doar citind cartea.
Mai exista si alte personaje, dar nu doresc sa vi le dezvalui, iar actiunea este mai ampla, dar nu doresc, de asemenea, sa o dezvalui.
Va recomand cartea cu mare placere si va promit ca nu veti regreta daca o cumparati.

3 comments:

Georgiana said...

Da este o carte foarte frumoasa care merita citita.

Alice said...

de cand vreau sa o citesc;))
nu am timp :)

Maria :) said...

Trebuie sa iti rezervi putin timp pentru carte. Vei plange muuuult la final :(