Monday, June 25, 2012

Blestemul Focului - Chloe Neill

Am cumparat aceasta carte in varianta kindle, inainte sa apara in Romania.
 Este o carte excelenta, care merita citita. Singurul lucru care mi-a displacut, este faptul ca actiunea se petrece in ultimele 70-100 de pagini.
Cartea infatiseaza viata unei fete, Lily Parker, care s-a mutat la o noua scoala privata, cu internat, in "inima" Chicago-ului, pentru ca parintii acesteia isi muta locul de munca. Acolo, Lily nu isi face multi prieteni, decat pe colega ei de camera Scout, care dispare noapte si se intoarce dimineata plina de rani misterioase. Atunci cand Lily o intreaba ce se intampla, Scout refuza sa raspunda, asa ca,  ea se hotaraste sa o urmareasca noaptea... Si descopera ceva! Colega de camera, singura ei prietena, face parte dintr-o elita, unde se gasesc adolescenti, de toate varstele, cu puteri magice, care incearca sa apere intreg Chicago de alti adolescenti cu puteri magice, care se hranesc cu energia oamenilor pentru a isi pastra puterile vesnic. Lily vrea si ea sa faca parte din aceasta elita, dar aceasta nu are puteri magice.... Ceva ciudat se intampla... Ea este lovita cu puteri magice de un adolescent din cealalta elita ( in engleza sunt Reaperi). Oare isi va reveni din coma? Sau... o vor accepta vreodata in grupul celor "buni"?
Exista mai multe personaje: 3 fete fitoase care creeaza doar belele, si 2 baieti frumosi, care va vor marturisi multe pe parcurs...

2 comments:

Georgiana said...

Inca nu am avut ocazia sa o citesc dar povestea pare interesanta.

Alice said...

frumoasa recenzie,pare frumoasa cartea :)