Saturday, February 11, 2012

Evermore - Alyson Noel



Dabia am terminat de citit cartea. Pot spune ca nu este cea mai reusita carte citata pana acum. Acum parerile sunt impartite, nu trebuie sa luati ceea ce spun in nume de rau.
La inceput se povesteste despre viata unei fete, Ever, care este diferita de alte persoane. In urma unui accident de masina, in care parintii si surioara ei au murit, ea a capatat "puteri". Poate vedea oamenii morti si aure, poate citi ganduri si printr-o simpla atingere stie toata povestea vietii tale. Aceasta poate vorbi cu sora ei moarta in acel accident. Destul de interesant, nu?
Dar Ever nu mai este cum era odata, populara, fericita, placuta de toata lumea, etc., ea este retrasa, purtand intotdeauna hanorace cu gluga si avand tot timpul Ipodul in urechi, crezand ca astfel se poate detasa de intreaga lume, si de toate problemele. Dar nu este asa!
Ea intalneste un baiat frumos, pe care toate fetele si-l doresc. Damen, caci acesta era numele lui, se indragosteste imediat de Ever, dar si invers.
Intr-un tarziu, Ever descopera ceva ciudat: nu a intalnit niciodata familia lui Damen, nu i-a vazut niciodata locuinta si nici nu l-a vazut vreodata mancand prea mult, decat sorbind din bautura rosie ce o poarta intr-o sticluta de-a lui tot timpul. Ce este Damen cu adevarat? Asta incearca sa afle Ever, si cam asta e toata actiunea. Nu se intampla prea multe, dar pot spune ca exista destule momente de suspans.
Ceea ce m-a tinut legata de carte, este faptul ca am dorit sa aflu ce este Damen. VA POT SPUNE ATAT: DAMEN NU ESTE VAMPIR!
Asta am crezut prima data, dar nu este, repet, nu este un vampir!
Acum va las sa cititi singuri cartea, nu doresc sa spun mai multe si sa va stric tot farmecul.

CUMPARATI CARTEA DE LA EDITURA RAO!

5 comments:

Anonymous said...

Imi place ideea cartii, ramane de vazut cum o sa mi se para dupa ce o citesc.

Apy said...

Pot sa te corectez cu ceva (numai sa nu te superi) nu vede morti ci aure
Ti-as recomanda sa citesti si a doua carte, e cu mult mai interesanta

Maria :) said...

@Apy ai perfecta dreptate, multumesc pentru sesizare. Cum as putea sa ma supar cand ai spus un adevar? Dar tin minte ca era un pasaj in care a zis ca oamenii de pe strada stiu ca sunt vazuti si se bucura, sau ceva asemanator... poate am inteles gresit. Inca o data, multumesc ca m-ai avertizat. Voi modifica atunci cand voi i.tra pe calculator ( sunt pe telefon)

Sookie said...

Of ce m-a dezamagit cartea asta! O cumparasem dupa ce mi-a picat in mana ca un fel de pliant cu primele capitole si am considerat-o interesanta.. m-am razgandit pe parcurs. Si culmea, am si volumul al doilea, dar nu prea imi vine sa il deschid :(

Maria :) said...

@Sookie ai dreptate :( Ma asteptam sa fie o carte extraordinara, dar cred ca ar trebui sa ii dai o sansa volumului 2. Si eu il voi cumpara si sper, ca va fi cu muuuult mai bun ca primul.