Friday, March 1, 2013

1 Martie, te asteptam!


Eu intru de dimineata si m-am trezit mai devreme ca sa pot pune acest post.
Sunt mult prea incantata pentru ce imi rezerva aceasta zi.
Azi este 1 Martie, prima zi de primavara, ziua in care noi fetele primim o gramada de martisoare, dar de asemeana si dam. Mie una imi place mai mult sa dau, decat sa primesc (nu vreau sa par prea sufletista, dar ma bucura cand vad alti oameni fericiti).
Baietii sunt putin mai "discriminati" daca pot spune asa; acestia nu primesc nimic, niciodata. Haha :).
Primavara este un anotimp minunat, o ador. Cred ca este cea mai frumoasa perioada a anului. Temperatura, veselia, buna starea, toate cresc si imi umplu inima de voie buna si dragoste. De obicei, primavara incep cele mai multe povesti de iubire (nu in cazul meu, eu sunt o forever alone care citeste). 
Voua va place primavara? Sa imi spuneti cate martisoare ati primit! Cand voi ajunge acasa, va voi spune cate martisoare am primit si eu.
O zi cat mai frumoasa si pline de surprize extraordinare!

4 comments:

meduza said...

Baietii primesc pupici :)) Eu zic ca e corect :) O primavara frumoasa! :*

Bianca said...

Ador primăvara!Mai ales mijlocul ei :))) .Cum spuneai şi tu "temperatura, veselia, buna starea, toate cresc si imi umplu inima de voie buna si dragoste" :D.
O primăvară absolut splendidă şi plină de bucurii!:D

Ralu said...

Nu am primit prea multe mărţişoare anul acesta, chiar dacă am dăruit. Mi se pare că aceasta sărbătoare şi-a mai pierdut puţin din însemnătate, cel puţin în rândul colegilor mei, dintre care unii se supără atunci când primesc mărţişoare pentru că astfel sunt nevoiţi să dea înapoi.

Sper că voi aţi avut un 1 martie mai frumos, o primăvară minuantă tuturor! :*

Maria :) said...

@furelise: Adevarat, pupici si imbratisari pentru toti baietii :D

@Ralu: Ai mare dreptate! Am primit doar cateva martisoare, din pacate. Inainte, cand eram clasa a 4-a, sora mea era a 8-a si veneam acasa si faceam un concurs cu cine avea mai mult martisoare. De obicei eu aveam cam 30 de martisoare si o intreceam... anul acesta, amandoua am avut acelasi numar: 10. Si mi s-a parut ca baietii/fetele au dat martisoarele ca si cum ar fi fost fortati/fortate. Dar tot ce conteaza e ca eu le-am dat cu suflet si ma bucur pentru toti cei care se bucura.

Va multumesc tuturor pentru urari!