Saturday, February 2, 2013

Sacrificiul - Anna Carey [Eve #2]IUBIRE, AVENTURĂ ŞI SACRIFICIU ÎNTR-O LUME DEVASTATĂ

Pentru prima oară de când a evadat de la Şcoală, Eve şi-a găsit pacea.
Locuieşte în Califia, un paradis pentru femei, la adăpost de soarta îngrozitoare care le aşteaptă pe orfanele Noii Americi. Dar siguranţa ei are un preţ: a fost obligată să-l abandoneze pe Caleb, singur şi rănit, la porţile oraşului. Când aude că acesta se află în pericol, încearcă să-l salveze, însă e prinsă şi dusă în Oraşul de Nisip, capitala Noii Americi.
Captivă între zidurile Oraşului, Eve descoperă un secret cumplit despre trecutul ei şi e forţată să se confrunte cu o crudă realitate. Aflând că iubitul ei este în viaţă, ea încearcă să evadeze pentru a fi împreună – însă consecinţele ar putea fi tragice. Şi atunci, trebuie să facă o alegere disperată, altminteri riscă să-l piardă pe Caleb pentru totdeauna.

NARAŢIUNEA ANTRENANTĂ, POVESTEA ROMANTICĂ ŞI FINALUL TULBURĂTOR
SUNT TOT ATÂTEA MOTIVE PENTRU CITITORI SĂ AŞTEPTE CU NERĂBDARE URMĂTORUL VOLUM AL SERIEI!


Parerea mea:

Daca primul volum a fost minunat, acesta este... nu am cuvinte sa il descriu. Cartea aceasta se afla clar in topul cartilor citite de mine. Povestea incepe cum s-a sfarsit, Eve in Califia, traind o viata de vis. Dar desigur ca daca visezi, esti obligat sa te trezesti la un moment dat la realitatea cruda. Va spun ca m-a tinut in suspans de la inceput pana la sfarsit, fara intreruperi. Ma culcam tarziu pentru ca imediat cum terminam un capitol, eram mult prea curioasa ca sa nu il incep pe celalalt si tot asa pana am terminat-o. La final am plans destul de mult. Nu am mai putut sa imi tin in frau emotiile. Daca veti citi cartea, sfarsitul va v-a intrista, mai ales daca v-ati atasat de aceste personaje la fel de mult ca si mine. In concluzie, cartea este superba. Daca nu aveti cartea si a-ti citit primul volum, ar trebui sa o cumparati cat mai repede! Nu veti regreta :)

3 comments:

meduza said...

Primul volum nu mi s-a parut chiar atat de bun, dar acesta al doilea, da. Mi-a placut mult mult de tot. Eve evolueaza, si daca in primul volum era cam prostanaca, in Sacrificiul e pur si simplu super tare. Finalul m-a lasat in pom, pomul in aer, si aerul in.. aer. :)) Cate a putut sa indure fata asta! Si oh frate, la final, personajul ala simpatic, cu soarta aia asa cruda. Dar stii ce? Eu nu cred ca a... stii tu. Eu cred ca o sa mai apara in urmatorul volum. Ca e prea aiurea sa nu mai fie :(

Maria :) said...

Cred ca este doar o informatie spusa pentru ca Eve sa fie obligata sa mearga mai departe. Oricum ar fi, tot foarte dur a fost. :) Si da, ai dreptate... se maturizeaza mult de la inceputul primei carti pana la sfarsitul celei de-a doua.

Anonymous said...

Absolut superba cartea :x.