Wednesday, December 19, 2012

Sfarsitul lumii? Bitch, please!



Toata lumea e disperata ca va venit "Sfarsitul Lumii". Sincera sa fiu nu cred nici macar 0,00001% cu toate ca poate fi adevarat. Am citit mai de mult o carte, nu mai stiu titlul, dar stiu ca scria ceva gen " Cu cat te increzi mai mult intr-un lucru, cu atat va deveni realitate".
Ce vreau sa spun cu acest lucru? Ei bine, daca lumea crede in "sfarsit", atunci este posibil sa se intample.

Dar cum am spus si la inceput, nu cred absolut deloc. Daca ar fi fost sa ne luam dupa oamenii care spun chestii de astea, ar fi trebuit sa fim morti de cel putin 10 ani!
Oricum, vineri, 21 Decembrie, cand este presupusa apocalipsa, va fi un H-A-O-S total. Sfarsitul va veni tot din cauza oamenilor. Deja au aparut decese si accidente si tot felul, iar majoritatea persoanelor gandesc "Eh, tot vine sfarsitul lumii, nu am ce pierde".
Voi credeti ca vom muri? 
Daca stau sa ma gandesc, ar fi foarte tare! Pentru ca, in primul rand nu am simti nimic, iar in al doilea rand, am duce o viata mai buna sus, decat aici, pe pamant. Si am putea avea absolut tot ce ne dorim... si nu in ultimul rand, nu am mai merge la scoala, nu am mai da examene si as avea timp sa citesc toate cartile din lume! Adevarul este ca acum imtram in vacanta si am destul timp, dar nu am apucat sa termin nicio carte, pentru ca s-au trezit toti profesorii, acum, in ultimele zile, ca nu au note si teste peste teste, ascultari, note, stiti si voi cum este.
O sa incep sa postez mai des, fiindca vacanta ne bate la usa! Sau oare... nu voi mai posta niciodata? :O

2 comments:

Catalina Mihaela said...

E doar o aberatie chestia asta,believe me :|

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash said...

Nu ştiu de ce, îmi place că toată lumea e agitată pentru chestia asta :)) Nici eu nu cred. Deloc.