Friday, November 30, 2012

Legile Atractiei [Chimie Perfecta #2] - Simone Elkeles

Nu, nu am murit!... inca. 
Am revenit cu o recenzie a cartii Legile Atractiei [Chimie Perfecta #2].


Când Carlos Fuentes se mută în oraş, atmosfera se încinge...
Carlos se consideră trădat atunci când Alex, fratele mai mare pe care îl idolatrizează, hotărăşte să părăsească banda Latino Blood pentru a-şi face un viitor alături de iubita lui gringa, Brittany. Mai mult decât atât, Alex îl obligă pe Carlos să se întoarcă din Mexic şi să se facă băiat cuminte. Însă Carlos vrea să trăiască în continuare periculos. Dar legăturile cu banda lui din Mexic nu sunt uşor de rupt, chiar dacă acum locuieşte în Colorado, la unul dintre profesorii de colegiu ai lui Alex.
Carlos nu se simte deloc în largul lui în suburbii. Şi e cu atât mai tulburat de sentimentele pe care începe să le nutrească faţă de Kiara, fiica profesorului, care nu seamănă deloc cu acele chicas mexicane exotice de care este atras de obicei. Curând, Carlos şi Kiara descoperă că, în relaţiile sentimentale, legile atracţiei înfrâng diferenţele sociale şi înlătură toate pericolele care conspiră să-i ţină la distanţă.

Parerea mea:

Daca prima carte mi-a placut la nebunie, aceasta intrece absolut orice limite! Am citit-o in maxim 3 zile! Nu am putut sa o las din mana pana nu am terminat-o pe toata.
Cartea incepe atat de frumos si e promitatoare, iar mai in colo nu te dezamageste. Personajele se fac foarte placute, chiar daca uneori iti vine sa "le dai cu ceva in cap". Carlos este tipul "bad boy", care vrea sa arate cat de smecher e el prin absolut orice cale posibila, pe cand Kiara este tipul fetei cuminti, linistite, care se ascunde in spatele hainelor largi si uzate. Povestea lor de dragoste se gaseste mai rar in lumea reala, dar nu este imposibila! 
Ca de obicei, cartea te tine in suspans, iar cum termini un capitol, trebuie sa il citesti neaaparat pe al doilea. 
Sincera sa fiu, nu ma asteptam ca Alex si Brittany sa mai apara, dar m-am bucurat sa aflu ca m-am inselat. Alex si Brittany apar, nu doar la inceput, ci pe tot parcursul cartii. 
In concluzie, trebuie sa o cititi daca nu ati citit-o pana acum! Aceasta propozitie se aplica si primei carti :)

3 comments:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash said...

Mă simt ultima persoană de pe pământ care n-a citit seria :)) Am în bibliotecă primul volum şi sigur o să-mi fac timp de el după ce termin cu lecturile suplimentare :3

Maria :) said...

Trebuie neaaparat sa il citesti! :)

Cherry Queen said...

si se aplica si ultimei carti, adica volumului 3.. :D
si acolo apar Alex, Brittany dar si Carlos si Kiara.
eu azi i-am scris recenzie
http://cherryqueendee.blogspot.ro/2013/08/cartea-saptamanii-chimie-perfecta-3.html
sunt superbe toate si vreau sa le recitesc..:D
pupici!