Tuesday, October 9, 2012

CONCURS NOU! Libris ~

Hei hei hei! Am revenit cu un concurs extraordinar care va va placea foarte mult! 


Aceasta minunata si cunoscuta librarie online este sponsorul: Libraria Online Libris. Exista o varietate de carti online din care va puteti alege, toate fiind extraordinare.


Dupa cum bine stiti, libraria online va poate oferi, mai nou, carti in limba engleza.

Premiul este unul care va va incanta:
Un voucher in valoare de 40 de lei pe care il veti putea folosi pe site-ul Librariei Online Libris, desigur!

Va putea participa toata lumea, cu o singura conditie [care voua nu va place, stiu!]:
PERSOANA CASTIGATOARE NU TREBUIE SA FIE PARTENER LIBRIS.

REGULI:
Trebuie sa urmariti blogul prin GFC [Google Friend Connect].
Trebuie sa dati like la pagina de Facebook a blogului, daca aveti cont, desigur!
 [in dreapta este o casuta si apasati acolo "LIKE"]
Si....
Trebuie sa scrieti o scrisoare mica pentru un prieten, in care descrieti cartea voastra preferata!

Castigatorul va fi ales in functie de raspunsul la intrebare. Cel mai dezvoltat si coerent raspuns, va castiga cartea dorita.


Comentariul vostru va trebui sa arate cam asa:

Prenume + Prima litera a numelui de familie:
Numele cu care ati dat Like pe facebook**:
Scrisorica:

[Campurile marcate cu ** sunt optionale]
 

Durata: 9/10/2012 - 30/10/2012

Voi anunta castigatorul in data de 31 Octombrie 2012 :3 

8 comments:

Sabryy said...

Sabrina L.
GFC: sabrina8_dulcik
FB: Sabrii Somerhalder
Scrisoarea:

Anto,
Stiu ca te-am batut la cap non-stop in legatura cu Cicada, insa nu pot sa ma abtin! Povestea este diferita fata de celelalte carti si mie una imi place foarte mult. Autoarea are mult talent si te asigur ca merita citita cartea ei. Stiu ca si tie iti place fictiunea, asa ca iti recomand Cicada si iti garantez ca te vei indragosti pe loc de eroul povestii, Everett.<3

Multumim pentru concurs.:)

Andreea Pop said...

Andreea P.
GFC: Pop Andreea
Facebook: Pop Andreea
Scrisoarea:

Anda,

Stiu ca mi-ai cerut sa-ti recomand (si sa-ti dau, pe langa altele) mai mult carti Contemporary Romance, ceva gen Chimie Perfecta. Dar le las pe mai incolo, ok? Caci tot nu ma pot abtine sa nu-ti zic cateva titluri Fantasy care trebuie - neaparat!!! - citite. Uite, o sa-ti zic doar doua! Aaa... Scuze, imposibil, trebuie sa spun pana la urma trei - doar ma cunosti. Ahem, bine, sa incepem.
Prima e Sweet Evil de Wendy Higgins. (*Nota: a nu se citi vreun mesaj ascuns in ordinea cartilor, sunt cat se poate de obiectiva). E o poveste ce ii are in centru pe mai multi Nephilimi, tatii tuturor fiind demoni. Insa eroina povestii, Anna, e jumatate inger, jumatate demon. Si de aici incepe aventura. Tentatia si manipularea sunt la ordinea zilei si stiu sigur ca te vei indragosti de Kai!
A doua e Angelfall de Susan Ee. E categoric unica. O distopie cu ingeri ce doresc exterminarea rasei umane? Pff, fenomenala idee! Iar stilul autoarei de a construi lumea post-apocaliptica e extrem de captivant!
Iar a treia e seria The Premonition de Amy A. Bartol. Plangi, razi, zambesti, blestemi, azvarli cartea de pereti -- o sa fie printre preferatele tale, garantez. Are niste personaje geniale, conturate cu un incredibil simt al umorului. Ai si un "love triangle" exact cum te incanta pe tine. Si crede-ma, o sa te doara inima sa alegi o tabara. Dar, cu siguranta, o vei admira pe Evie, personajul principal, si pe modul in care ii pune pe cei pe care ii iubeste mai presus de propria persoana.
Si cam astea ar fi. Deocamdata. Dar pentru rabdarea ta, iti recomand o carte superba Contemporary Romance - ca altfel vad ca ajunge scrisoarea la cos. Anna and the French Kiss de Stephanie Perkins. O sa o adori!

A ta vesnic cicalitoare prietena,
Andre


Multumim pentru concurs! E super!

Anonymous said...

1.Catalina Cezarina P
2. GFC Paun Catalina Cezarina (FB nu detin)
3. Scrisoarea:
Draga Criss,
Iti scriu cu intarziere, si imi cer scuze dar am fost ocupata cu facultatea. In ultima ta scrisoare, mi-ai cerut sa iti trimit o recomandare despre o carte care mi-a placut mie foarte mult. Ei bine, cartea pe care ti-o recomand cu mare placere, si pe care ti-o ofer in dar, odata cu aceasta scrisoare este ,,La rascruce de vanturi” de Emily Bronte. Stiu ca iti plac povestile de dragoste, iar aceasta este o carte pe care cu greu o vei lasa din mana. Romanul prezinta o dragoste din sec. XIX infiripata intre Cahterine si Heatchliff, sub forma unui puzzle, pe durata a 20 de ani. Nu o sa iti dau detalii despre actiunea din roman, fiindca ti-as omori curiozitatea. Te las pe tine sa descoperi ce se va intampla in acest roman, iti spun doar atat, sa ai un pachet de servetele langa tine! Stiu ca o sa te regasesti prin randurile pe carele vei citi, si poate vei reusi sa iti dai seama ca inca mai poti face ceva pentru viitorul tau. Nu banii reprezinta totul! Dan sufera enorm fara tine! Intr-o zi poate ca o sa aiba de sute de ori mai multi bani decat Stefan! Nu fa pasul casatoriei si intoarce-te la Dan! Sper ca acesta carte sa te faca sa deschizi bine ochii si sa iti dai seama ce sentimente si stari il incearca pe Dan care este in aceasi situatie ca si Heathcliff! Astept un raspuns de la tine dupa ce vei citi ,,La rascruce de vanturi”.
Te saruta cu drag, a ta prietena Caty!

Alexandra Ioana said...
This comment has been removed by the author.
Alexandra Ioana said...

1.Gheorghiev Alexandra Ioana
2.Gfc-Alexandra Gheorghiev
3.Scrisoarea
Bubu

Stiu ca m-ai batut la cap sa-ti recomand o carte pe care s-o citesti cu sufletul la gura, de aceea am stat si m-am gandit foarte bine pentru tine cam ce gen ti-ar place si ai savura pana la ultima pagina, asa ca am ales sa-ti recomand Fifty Shades of Grey (Cele 50 de vicii ale domnului Grey), este o carte absolut delicioasa din toate punctele de vedere pentru ca prezinta o poveste dinamica de dragoste care poate fi savurata in orice anotimp, in special vara.Totul incepe din momentul in care Anastasia Steele trebuie sa-i faca o favoare colegei sale de apartament Kate, care era bolnava. Kate o roaga pe Ana sa ia un interviu sarmantului Christian Grey care este un om foarte bogat si expert in afaceri. Anastasia,in momentul in care ii ia interviul incepe sa se balbaie, il intreaba pe omul de afaceri daca este gay si se impiedica insa, Christian este exact opusul ei: este stapan de sine, stie cum sa vorbeasca, cum sa se poarte si cum sa-si ascunda emotiile. Pornind de la acest interviu intre cei doi se naste o poveste de dragoste irezistibila, fermecatoare, senzuala, plina de pasiune si entuziasm. Cartea contine foarte multe scene erotice care dau un aer fierbinte cartii, pentru a te face mai departe sa o citesti, fara sa nu o lasi din mana. Pe mine m-a atras in mod irezistibil Christian Grey, pentru ca in mod sigur orice femeie si l-ar dori, deoarece este un sarmant, gentelman, irezistibil si foarte bogat, bineinteles, dar are un secret ascuns pe care poti sa il descoperi doar daca il cunosti cu adevarat. Al doilea lucru care mi-a placut au fost scenele de dragoste dintre cei doi. Este o carte pe care ti-o recomand din tot sufletul, o carte pe care nu ai sa o lasi din mana, decat cand ajungi la ultima pagina. O sa ii adori cu siguranta pe Anastasia Steele si Christian Grey, in special pe Christian:>!
Cu drag,a ta bibliotecara,Alexandra :-*

Anonymous said...

Mihaela N.
Am dat follow prin GFC cu numele Mihaela.
Am dat like pe facebook cu numele Mihaela Neacsu.

Draga Sandra,

Mai tii minte cartea pe care o citeam asta vara? Cea mica si groasa, 'cu coperta prea pompoasa' ca se te citez pe tine? Cea pe care o aduceam de fiecare data cand veneam sa dorm la tine si pe care o citeam dupa ce tu adormeai? Sunt sigura ca iti amintesti cum trona mereu pe noptiera mea: o carticica cu coperta stearsa, uzata de cat de mult fusese rasfoita (am citit-o eu de vreo 4-5 ori, sora mea de 2, mama o data, fa tu calculul), cuvintele 'Lux de Anna Godbersen' atragandu-ti atentia instantaneu.
Recunosc ca ce m-a atras prima oara la aceasta carte a fost coperta. Cand eram mica mi-am dorit foarte tare sa fiu o printesa si cred ca partea din mine care mai este inca copil a fost fascinata de fata frumoasa si de rochia inca si mai frumoasa de pe coperta.
Daca coperta m-a atrasa sa citesc cartea, continutul ei a fost cel care a facut-o sa ramana in inima mea. Nici nu stiu cum as putea incepe sa descriu cat de mult m-a impresionat. Cand aud cuvintele poveste de dragoste, ma gandesc automat la Lux. Stiu ca unele persoane spun ca este o carte despre niste fete superficiale care isi fac de cap cu baietii noaptea, dar, dupa parerea mea, afirmatia este foarte gresita. Fetele din carte lupta pentru ceea ce isi doresc (si, contrar credintei, nu se gandesc doar la baieti), reusind in acelasi timp sa fie elegante si rafinate. Toate personajele sunt unice si memorabile. Anna Godbesrsen a creat o lume din care nu am vrut sa mai ies (am plans cand am terminat seria).
In concluzie, sper ca vei citi aceasta carte minunata, speciala si de neuitat. Sunt sigura ca iti va schimba viata, asa cum a schimbat-o si pe a mea.

Cu drag,
Mihaela


Multumim pentru concurs :D

Claudia said...

1.Claudia b.
2.GFC: claudiabunduc
3. FB: Claudia Bunduc
4. SCRISOAREA

Dragulmeu prieten,

Cristian, mulţumesc pentru ultima ta scrisoare.Am rămas profund impresionată.Nu mă aşteptam să îţi placă atât de mult acea carte şi să o descrii cu atâta pasiune.M-a fascinate pur şi simplu.Promit că o voi citi şi eu.
Până atunci, m-am decis şi eu, în sfârţit,să îţi scriu despre cartea mea preferătă.M-am atașat de această carte imediat cum am întâlnit-o pe internet. Mi se pare că are personalitate diferite și interesante, foarte plăcute, faţă de celelalte cărţi.. Cu siguranță este o carte deosebită.
Nici nu te aştepţi la ea..Să bată tobele….este ,,Blestemul din Swoon" de Nina Malkin!Ştiu că te surprinde…
De ce ,,Blestemul din Swoon" de Nina Malkin? Deoarece mi se pare o carte ,,educată’’, emană rafinament și o stare de liniște , cu toate că numai pace nu aduce ea cu sinea ei. Totuși, nu e o carte tipică cu subiect malefic, care nu e agreată de obicei. Este o carte cu un subiect bine întemeiat şi convingător, povestea incredibil de tristă se reflectă și asupra personajelor. Pe mine m-a emoționat teribil subiectul cărţii și m-am atașat de el. Cartea posedă un sarcasm aparte, care smulge zâmbete adesea, e incredibil de frumosă .Cum să nu-ți fie dragă?
Îmi place modul cum interacționează personajele principale, între ele e o chimie evidentă. Dice e optimismul întruchipat, e o plăcere să citești cartea, fiind din perspectiva ei. Meditațiile și frământările ei interioare sunt savuroase, datorită ironiei ei și comparațiilor amuzante. Are parte de o iubire imposibilă, e trădată, dar asta nu o împiedică să fie pozitivă și puternică , să înfrunte orice.
Wow! Încă mă gândesc la tot ce a trezit în mine această carte . M-a cucerit de când am văzut coperta și am citit prezentarea.
”Tot ce crezi că știi despre fantome e greșit. Greșit sută la sută. În fața mea nu era nici o transparență ectoplasmatică și nici vreo fantomă ce bântuie înfășurată într-un cearșaf de bumbac. Părea..reală. Însă a vedea nu înseamnă a crede. A simți, da. Și am simțit-o. Acele mâini dure, bătătorite, cu degete lungi, cu o forță ascunsă, care se țineau de ale mele de parcă viața sa – sau ceva asemănător – depindea de ele. Am simțit în sânge fiorul atingerii sale.”
Ador această carte !Aştept cu nerăbdare următoarea ta scrisoare, şi părerea în legătura cu cartea mea preferată.
Te îmbrăţişez şi te sărut,
Claudia B.

Anonymous said...

Cand postezi castigatorul?suntem in 2 noiembrie