Wednesday, August 29, 2012

Revelatii [Sange Albastru #3] - Melissa de la Cruz


Moştenirea sângelui lui Schuyler Van Alen tocmai a fost pusă la îndoială: face ea parte dintre cei cu Sânge Albastru, sau prin vene îi curge sinistrul Sânge Argintiu? În vreme ce controversa se adânceşte, Schuyler este abandonată în casa familiei Force, sub acelaşi acoperiş cu Mimi Force, rivala ei cea vicleană, şi cu Jack Force, dragostea sa interzisă. Dar când străvechea temniţă a unui demon puternic este distrusă de cei cu Sânge Argintiu în Rio de Janeiro, Străbunii cu Sânge Albastru au nevoie de Schuyler de partea lor. Miza e mare şi bătălia sângeroasă; iar acum Schuyler trebuie să aleagă între datorie şi pasiune, între dragoste şi libertate. Romantism, glamour, credinţe vampireşti, toate se împletesc în mult aşteptatul volum al treilea din saga Sânge Albastru a Melissei de la Cruz.
Parerea mea:
Revelatii, este a treia carte din seria de succes a Melissei de la Cruz. Aceasta carte m-a impresionat foarte mult, dupa parerea mea este cea mai reusita dintre cele aparute in romana.
Se continua aventura personajelor principale, in ultima parte a cartii actiunea petrecandu-se in Rio de Janeiro. 
Unul dintre lucrurile care imi place foarte mult la aceste carti, este acela ca autoarea reuseste sa faca un portret minunat atat al orasului New York, cat si al orasului Rio.
Ca in toate celalalte carti, actiunea, sau mai bine spus, punctul culminant este plasat la sfarsit, in ultimele 4-5 capitole. 
Dupa ce veti termina cartea, veti ramane foarte socati; stiu asta pentru ca si eu la randul meu am fost. Se intampla evenimente la care nu v-ati fi gandit niciodata. 
Daca v-au placut primele doua carti, aceasta sigur va va da pe spate!
Altceva nu va pot spune, pentru ca v-as da prea multe detalii, facand nenumarate "spoilere".

No comments: