Saturday, February 25, 2012

Sfidarea - Suzanne Collins [vol. 2 Jocurile Foamei]

SFIDAREA:


 Sfidarea este a 2-a carte din triologia "Jocurile Foamei" de Suzanne Collins.
Se continua viata celor doi invingatori indragostiti: Katniss si Peeta. Acestia sunt obligati sa faca Turul Invingatorilor, adica sa treaca prin toate districtele Panemului. Inainte de aceasta, Katniss se trezeste cu Presedintele Snow in casa, acesta spunandu-i cum ca o REVOLTA a luat amploare, ea fiind "liderul" acesteia. Dar Katniss habar nu avea de asta.
Anul acesta Jubileul Pacificarii va avea loc, acest lucru intamplandu-se la fiecare 25 de ani. "Predictia" din plicul cu numarul 75, este extras de presedinte: "-La a saptezeci si cincea aniversare, pentru a li se reaminti rebelilor ca nici cei mai puternici dintre ei nu pot infrange puterea Capitoliului, tributurile de sex barbatesc si femeiesc vor fi extrase din totalul invingatorilor in viata"
Acest lucru inseamna ca invingatorii din fiecare district, barbati si femei, vor fi iar extrasi.
Katniss, fiind singura fata castigatoare din districtul 12, se va intoarce cu siguranta in ARENA. Dar, sunt 2 baieti castigatori din districtul 12, Peeta si Haymitch. Oare cine se va lupta in arena impreuna cu Katniss? Va supravietui de data asta? Sunt mai buni ceilalti invingatori din celalalte districte? Veti afla doar citind cartea.

CUMPARATI CARTEA DE LA EDITURA NEMIRA!!


No comments: